Zien we je snel?

We hebben al heel veel leuke steden bezocht met onze enthousiaste groepen. En we zijn er trots op dat er veel dames zijn die vaker dan 1 keer met ons zijn meegegaan, dat is eigenlijk het grootste compliment! Maar misschien twijfel jij nog altijd over of een Ladies Only reis wel iets voor jou is, want welke dames reizen eigenlijk met met ons?

Met een reismaatje of lekker alleen. Tja, het is altijd een heel gevarieerd gezelschap maar wat ze in elk geval gemeen hebben is dat gezelligheid voorop moet staan én tijd doorbrengen met hun reismaatje. Of dames die juist de stap zetten om “alleen” op reis te gaan.

Een moeder met dochter(s), zussen, vriendinnen, collega’s…alle combinaties zien we tussen de inschrijvingen. De laatste tijd gaan er ook steeds meer dames alleen mee. Zij kunnen ervoor kiezen een kamer voor zichzelf te hebben maar als er meer dames alleen reizen dan kun je een kamer delen. Dat scheelt in de kosten.

Net dat beetje extra. En natuurlijk, iedereen is prima in staat om zélf achter de laptop te kruipen om een stedentripje te boeken. Maar zeg nou zelf; ga je dan ook met een gids op pad door de stad? Boek je een kookworkshop of streetart-tour? Vaak denk je toch, we zien daar wel even. En vervolgens zie je wel de highlights maar zoek je je suf naar de verborgen wijkjes, eet je bij de restaurants die Tripadvisor je wijst maar niet in de lokale favoriet of mis je het mooiste uitkijkpunt van de stad. En juist dát maakt een Ladies Only reis zo leuk. Je komt verder, ziet meer en ontdekt iets nieuws. Je hoort ins en outs, leert kijken met een oog voor detail en je kunt vragen stellen over het leven daar.

Alles is geregeld! En wat ook een veel gehoorde opmerking is: Wat heerlijk dat ik nu eens niet zelf hoef te zoeken op het Wereld Wijde Woud van hotels, niet hoef na te denken over hoe van de luchthaven naar het hotel te reizen, niet de leukste gids van de stad hoef te zoeken. Dat is pas relaxt reizen!

Alleen nog je koffer inpakken. Dus, wat denk je ervan, klaar om je goede voornemen van 2024 (meer tijd met gezellige mensen doorbrengen) uit te gaan voeren? Schrijf je in voor onze nieuwe reis en kies uit de excursies die je wilt gaan doen. Alice en Sandra zijn erbij om je buitenom de tours te wijzen op de leukste wijken en gezelligste restaurants. Als aanspreekpunt bij vragen of voor hulp bij onbekende situaties. Op die manier hoef jij alleen maar je koffer in te pakkenen een keus te maken uit het aanbod. Zien we je snel?

Lees ook deze blogs:

Viva Valencia!

Contact gegevens

Ontdek ons reisaanbod

Ladies Only naar Palermo, Sicilië

  16 - 19 oktober 2024 deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden!

Ladies Only Marrakech

  19-22 maart 2025 Deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden