Een paar dagen tijd met je beste vriendin, je moeder of zus. Gezellig winkelen, eten en genieten van een leuke omgeving; een ideale combinatie. Alice en Sandra organiseren meerdere keren per jaar een leuke reis naar een stad of gebied waar alle goede dingen van het leven samenkomen.

- Alice & Sandra

Wat je van ons mag verwachten

Alles wordt tot in de puntjes geregeld

Tijdens onze reizen word je volledig ontzorgd. Hotel, transfer, uitstapjes aan alles wordt gedacht. Zo zorgen we voor een zorgeloze vakantie, waarin je aan niets anders hoeft te denken dan genieten.

Een aanspreekpunt tijdens je reis

Bij elke reis gaat een van ons mee. Zo houden wij alles in de hand en kunnen we eventuele problemen direct oplossen. Wij kennen de locaties waar de reis naar toe gaat en geven zo unieke inkijkjes.

Sandra en Alice zijn zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510). www.personaltouchtravel.nl/alice-sandra

Alice en Sandra zijn zeer ervaren reisadviseurs die van jouw favoriete hobby, op vakantie gaan, lang geleden al hun werk hebben gemaakt. Waarom zou jijzelf uren achter je laptop doorbrengen om te zoeken naar je perfecte vakantie als wij daarvoor alle mogelijke contacten en systemen kunnen aanspreken? En ons advies is objectief, we zijn niet gebonden aan bepaalde airlines of organisaties en kunnen je daardoor voorzien van het leukste, beste en meest passende aanbod. Maak een afspraak bij ons in Kapelle of stuur een mail met al je wensen. Wij gaan graag voor je aan de slag, laat je positief verrassen!

Meer info

Twee dingen die het verdienen er de tijd voor te nemen! Om die reden introduceren Alice en Sandra de Coffee & Travel dagen. Een hele dag staat één bestemming centraal. Je kunt hierover presentaties bijwonen en inspiratie opdoen. Alice en Sandra en een gespecialiseerde reisorganisatie bieden je volop informatie. Aanmelden vooraf is niet nodig