Rome

Rome; een prachtige stad vol oudheden en cultuur maar ook heerlijke restaurants en gezellige pleinen. Een stad die je gezien moet hebben…

26 oktober vertrekken we om 07.00 uur van Rotterdam/The Hague Airport naar Rome waar we om 09.10 uur landen. We worden afgehaald en de bus brengt ons in een klein uurtje naar ons hotel, midden in de stad. Op het dakterras beginnen we met een lekkere thee of koffie met een klein hapje zodat we opgefrist de stad in kunnen gaan. Om 11.30 uur zal de gids ons bij het hotel ophalen en gaan we wandelend kennis maken met de stad. Deze tour is inclusief zodat je in een paar uurtjes een goed beeld van de stad krijgt. De rest van de dag is ter vrije besteding. Wellicht eten we ’s avonds gezellig samen in een leuk restaurant!

27 oktober
Je kunt Rome niet “gezien” hebben zonder ook het Vaticaan te bezoeken! Met onze enthousiaste Nederlandse gids gaan we in 3 uur tijd door dit monument en zien we de Vaticaanse Musea waar ons de topstukken aangewezen worden, de indrukwekkende Sixtijnse Kapel met de plafondschilderingen van Michelango en natuurlijk de St. Pieter in alle pracht en praal. Door je in te schrijven voor deze excursie omzeil je de lange wachtrijen en worden de highlights van dit grote complex toegelicht door een kundige gids. Doordat je vragen kunt stellen en alle info in het Nederlands krijgt bevelen we deze excursie van harte aan.
De rest van de dag ben je vrij om te genieten van alles wat Rome je te bieden heeft: prachtige monumenten maar ook winkels in overvloed en dichtbij ons hotel! Ga in de avond naar de sfeervolle wijk Trastevere waar de Romeinen graag zelf ook heen gaan om elkaar te ontmoeten en lekker te dineren.

28 oktober
Vanmorgen stappen we op de fiets! De Nederlandstalige gids laat ons de plekken van Rome zien die wat minder bekend zijn, prachtige uitzichten, en mooie straatjes. Als iedereen mee gaat op deze excursie verdelen we ons in 2 groepen zodat iedereen makkelijk bij kan blijven. We fietsen op rustig tempo, stoppen heel regelmatig en houden rekening met iedereen. Een erg leuke ervaring! In de middag ga je natuurlijk nog lekker genieten van een heerlijke lunch, nog even terug naar dat ene prachtige gebouw om te bezichtigen of de laatste foto’s maken.

Om 17.30 uur staat de bus weer bij ons hotel om ons naar de luchthaven te brengen.  We vliegen om 20.35 uur terug naar Rotterdam/The Hague Airport waar we om 22.55 uur zullen landen.

Je boekt deze reis voor € 529,- pp op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.

Inbegrepen:
Vlucht, 10kg handbagage in 1 stuk, transfers van de luchthaven naar hotel v.v., middenklasse hotel met ontbijt, wandeltour op dag 1.

Optioneel bij te boeken:
Ruimbagage ca € 52,- / 20kg retour
excursie Vaticaanstad op dag 2: € 75,- pp incl entrees en gids
excursie fietstour op dag 3: € 59,– pp

Aanmelden

  Gegevens van de thuisblijver

  Verzekeringen

  Wilt u een reisverzekering afsluiten?
  Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven

  Social media

  Gaat u ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar u op te zien ben? (wij vermelden nooit namen op social media!)

  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding.

  Belangrijke info

   26 – 28 oktober
  € 529,- per persoon

  Contact gegevens

  Weststraat 5a,
  4421 AC Kapelle

  T. +31 (0)113 344 619
  E. info@ladiesonlyreizen.nl

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only naar Palermo, Sicilië

    16 - 19 oktober 2024 deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden!