Kerstdagtrip

Zaterdag 8 december gaan we weer met een bus vol gezellige ladies op pad en dit jaar gaan we naar Brussel.

Brussel, om je vingers bij af te likken!

Brussel is dé kerst-stad van België! Het is een prachtige oude stad met brede lanen, statige gebouwen en vele pleinen. Over de brede lanen word je geleidt naar de grootste kerstmarkt van België met meer dan 240 kraampjes. Maar niet alleen de kraampjes zijn de moeite waard om te bezoeken. Op de grote markt staat een imposant verlichte kerstboom en ook de prachtige panden en pleinen worden rijkelijk versierd. Overal waar je kijkt zie je lichtjes.

Culinair is België natuurlijk bekend om de frieten, wafels, chocolade en bier maar er is meer. Brusselaars houden ook van bloempanch, choesels, stoemp, ettekeis en pottekeis. Hun zoete kant gaat voor “pain à la greque”, speculoos, smoutebollen en manons. Een rijk en smakelijk erfgoed wat we graag met jullie gaan ontdekken samen met uitleg van de gidsen overgoten met sappige anekdotes en natuurlijk door zelf te proeven!

Uiteraard is er na de tour nog voldoende tijd om Brussel zelf te gaan ontdekken en te proeven. We geven je een handig informatieboekje mee met daarin allerlei tips.

Het programma van deze dag is als volgt:

Vertrek ANWB station Kapelle 07.30 uur
Aankomst Brussel 09.30 uur
Koffie/thee met Brusselse taart
Start bus en wandeltour 10.30 uur
Tijd om Brussel zelf te ontdekken vanaf 12.30 uur
Vertrek uit Brussel 18.30 uur
Aankomst ANWB station Kapelle 20.30 uur

Prijs € 55 per persoon, inclusief: Busvervoer, koffie/thee met Brusselse taart, excursie per bus & wandelend met professionele gidsen, 3 proeverijen tijdens de tour, informatieboekje over Brussel met tips voor bezienswaardigheden, leuke winkels en fijne adresjes om te lunchen, drankje in de bus tijdens de terugreis en een leuke goodie-bag.

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier of stuur ons een e-mail met je/jullie namen en telefoonnummer.

 
Betalen doe je, uiterlijk 24 november, contant bij ons op kantoor. Daarna zijn de annuleringskosten 100%

We kijken uit naar jullie aanmeldingen maar wacht niet te lang, de bus is altijd zo vol!

Aanmelden


  Gegevens van de thuisblijver  Social media

  Gaat u ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar u op te zien ben? (wij vermelden nooit namen op social media!)  Belangrijke info

   8 december 2018

  Contact gegevens

  Weststraat 5a,
  4421 AC Kapelle

  T. +31 (0)113 344 619
  E. info@ladiesonlyreizen.nl

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only kerstreis naar Praag

    17-19 december 2021

  Ladies Only naar Athene

    25-27 maart 2022
  Deze reis is volgeboekt!

  Ladies Only naar Sevilla

    05-07 november 2021
  I.v.m. een annulering nog 2 plekken vrij!