Valencia

Een heerlijke stad met voor ieder wat wils!

Oude stad? Check…   Moderne architectuur? Check…

Strand? Hoe breed wil je het hebben…

En winkelen, lekker eten op een mooi pleintje, prachtige markten en parken; echt alles vind je in Valencia! En helemaal top is het om de stad op de fiets te ontdekken.

Ga mee naar Valencia en geniet volop van de Spaanse sfeer.

Programma: 

Woensdag 27 september. We vertrekken om 06.35 uur vanaf Amsterdam Schiphol en vliegen met Transavia naar Valencia waar we ca. 09.00 uur al aankomen. Hier worden we opgewacht door de bus en naar het hotel gebracht waar we onze koffers alvast kwijt kunnen. 

Je kunt vervolgens de boulevard op voor een koffie en een broodje of relax op het terras van het hotel, pal aan het strand!

Om 11.00 uur start de fietstour en deze duurt ca 3 uur. Onze enthousiaste Nederlands sprekende gids Sergio vertelt je alles over de bezienswaardigheden in de oude stad. We fietsen door het enorme park en maken foto’s bij het hypermoderne Ciudad de las Artes.

Aan het eind van de tour kun je zelf terug naar het hotel of in de oude stad blijven om lekker te lunchen. Je fiets blijft namelijk deze dagen tot je beschikking!

Donderdag 28 september Een uitgelezen dag om te winkelen! Een gezellige dag in de stad, uitgebreid lunchen en een drankje op het terras, wat is nu leuker dan mensen kijken? Je hebt nog altijd je fiets dus in ca 20-25 minuten ben je terug bij het hotel met je aankopen. Dat scheelt vermoeide voeten.

Meer zin in sightseeing? We geven je tips mee van gebouwen die zeer de moeite waard zijn om binnen te stappen.

Tapas & Wijn

Wil je proeven van de Spaanse tapas en wijnen? Geef je dan op voor de tapas & wijnproeverij waar we om 18.00 uur aan beginnen. De lekkerste hapjes eten we in de simpelste barretjes, ga gezellig mee!

Vrijdag 29 september Vanmorgen gaan we 2 uurtjes aan de wandel. We fietsen eerst naar het centrum en struinen met de gids door een wijk die bol staat van de street-art en murals. De engels sprekende gids Maria vertelt over de achtergrond van de tekeningen, gedichten en andere muurversieringen. Is het mooi of lelijk? Is het kunst of vandalisme? Die mening is aan jou, maar dat je er anders naar gaat kijken is zeker!

Na deze tour pak je weer je fiets om te doen wat je wilt. Misschien een paar uurtjes strand? Of had je de hippe wijk Ruzafa al ontdekt?

Om 19.30 uur staat de bus weer bij het hotel klaar om ons naar de luchthaven te brengen. De vlucht vertrekt om 22.00 uur en om 00.35 uur landen we weer op Schiphol.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je aan met de knop Aanmelden.

De prijs voor deze Ladies Only Valencia reis is € 565 ,- per persoon

De eerste 6 ladies die aanmelden (o.b.v. een twee-persoonskamer) verblijven in een kamer met zeezicht! De zeezichtkamers zijn inmiddels allemaal gereserveerd.

(Er is geen beschikbaarheid meer uit onze voorraad, de reis kan voor je worden aangevraagd en er kan een toeslag gelden)

Inclusief: Vluchten met max 10kg handbagage, gereserveerde stoelnummers, sfeervol modern hotel (direct aan het strand gelegen), a la carte ontbijt, transfers ter plaatse per bus, 3 dagen een fiets tot je beschikking, reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice. 

Prijs op basis van een gedeelde 2-persoonskamer.

Goed om te weten:

Aparte bedden geven we als voorkeur door, geen garantie.

Tijdens de excursies zijn drankjes/snacks niet inbegrepen.

Optioneel bij te boeken, direct bij aanmelding:

27 september 11.00 uur: Fietstour ( 3uur) € 35,-

27 september diner: ter plaatse afrekenen

28 september 18.00 uur: Tapas & Wijn tour (2,5 uur) € 75,-

29 september 10:00 uur: Stadswandeling met Street-art (2uur) € 30,-

 

Reis- en/of annuleringsverzekering (premiekosten laten we je eerst weten)

programma onder voorbehoud van wijzigingen

Aanmelden

  Gegevens van de thuisblijver

  Verzekeringen

  Wil je een reisverzekering afsluiten?
  Wil je een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven

  Social media

  Ga je ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waarop je te zien bent? (wij vermelden nooit namen op social media!)

  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding. Je kunt enkel deelnemen aan de meerdaagse Ladies Only Reizen als je een reisverzekering hebt!

  Belangrijke info

    27 – 29 september 2023

  Contact gegevens

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only naar Palermo, Sicilië

    16 - 19 oktober 2024 deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden!