Valencia

Een heerlijke stad met voor ieder wat wils!

Oude stad? Check…   Moderne architectuur? Check…

Strand? Hoe breed wil je het hebben…

En winkelen, lekker eten op een mooi pleintje, prachtige markten en parken; echt alles vind je in Valencia! En helemaal top is het om de stad op de fiets te ontdekken.

Ga mee naar Valencia en geniet volop van de Spaanse sfeer.

Programma: 

Vrijdag 13 mei. We vertrekken om 06.00 uur vanaf Amsterdam Schiphol en vliegen met Transavia naar Valencia waar we ca. 08.25 uur aankomen. Hier worden we opgewacht door de bus en naar het hotel gebracht waar we onze koffers alvast kwijt kunnen. 

Je kunt vervolgens de boulevard op om te lunchen of relax op het terras van het hotel, pal aan het strand!

Om 11.00 uur start de fietstour en deze duurt ca 3 uur. Onze enthousiaste Nederlandse gids Suzie vertelt je alles over de bezienswaardigheden in de oude stad. We fietsen door het enorme park en maken foto’s bij het hypermoderne Ciudad de las Artes.

Aan het eind van de tour kun je zelf terug naar het hotel of in de oude stad blijven om lekker te lunchen. De fiets heb je het hele weekend tot je beschikking!

Zaterdag 14 mei Een uitgelezen dag om te winkelen! Een drukke dag in de stad maar wat is nu leuker dan mensen kijken? Je hebt nog altijd je fiets dus in ca 20-25 minuten ben je terug bij het hotel met je aankopen.  Dat scheelt vermoeide voeten.

Tapas & Wijn

Wil je meer weten en proeven van de Spaanse tapas en wijnen? Geef je dan op voor de tapas & wijnproeverij waar we om 18.00 uur aan beginnen.

Zondag 15 mei Vanmorgen gaan we 2 uurtjes aan de wandel. We fietsen eerst naar het centrum en struinen daar met de gids door de vele straatjes. We zien street-art en historische gebouwen. Horen hoe de Valenciana’s de stad beleven en wat de stad zo speciaal maakt. Geen haast, op het gemak, genieten staat voorop!

Na deze tour zoeken we een traditioneel paellarestaurantje op. Of pak je weer je fiets om te doen wat je wilt. Misschien een paar uurtjes strand? En had je de hippe wijk Ruzafa al ontdekt?

Om 19.30 uur staat de bus weer bij het hotel klaar om ons naar de luchthaven te brengen. De vlucht vertrekt om 22.05 uur en om 00.40 uur landen we weer op Schiphol.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je aan met de knop Aanmelden.

De prijs voor deze Ladies Only Valencia reis is € 580,- per persoon

(als er geen directe beschikbaarheid is uit onze voorraad, kan er een toeslag gelden)

Inclusief: Vluchten met max 10kg handbagage, gereserveerde stoelnummers, sfeervol modern hotel met a la carte ontbijt, transfers ter plaatse per bus, 3 dagen een fiets, de wandeltour op zondag, reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice. 

Op basis van een gedeelde 2-persoonskamer.

Goed om te weten:

Aparte bedden geven we als voorkeur door, geen garantie.

Tijdens de excursies zijn drankjes/snacks niet inbegrepen.

De maatregelen voor Spanje rondom Covid-19 worden gehanteerd.

Optioneel bij te boeken, direct bij aanmelding:

13 mei 11.00 uur: Fietstour € 35,-

14 mei 18.00 uur: Tapas & Wijn € 55,-

15 mei Paella lunch (ter plaatse afrekenen)

20kg bagage om in te checken: € 48,-

Reis- en/of annuleringsverzekering (prijs laten we je eerst weten)

programma onder voorbehoud van wijzigingen

Aanmelden


  Gegevens van de thuisblijver


  Verzekeringen

  Wil je een reisverzekering afsluiten?
  Wil je een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven


  Social media

  Ga je ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waarop je te zien bent? (wij vermelden nooit namen op social media!)


  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding. Je kunt enkel deelnemen aan de meerdaagse Ladies Only Reizen als je een reisverzekering hebt!  Belangrijke info

   13-15 mei 2022

  Contact gegevens

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only naar Athene

    25-27 maart 2022
  Deze reis is volgeboekt!