Dagtrip Pretty Woman

Ontdek Utrecht in stijl met een V.I.P.bezoek aan Pretty Woman!

Op zaterdag 2 maart nodigen we je uit voor een onvergetelijk dagje Utrecht, boordevol verrassingen en gegarandeerd plezier. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en trakteer jezelf op een gezellig uitje, samen met je moeder, zus, vriendin of buurvrouw. Een dag waarin niets moet en alles mag, want plezier staat voorop!

De reis begint al in de comfortabele bus, waar jullie alle tijd hebben om gezellig bij te kletsen. Geen parkeerstress, want de bus zet ons veilig in het hart van de stad af. Handig, toch?

Na de onmisbare koffie met taart – een lekkere start van je dag – is de keuze aan jou. Ga je met ons en de gids mee om de historische binnenstad te verkennen, of trek je er gelijk zelf op uit?

Het absolute klapstuk vandaag? Een absolute VIP-ervaring bij de musical van Pretty Woman!

We ontmoeten elkaar weer in het Beatrix theater. Na een lekker kopje koffie of thee zoeken we onze 1e rang zitplaatsen op en genieten van een heerlijk avondje. Ook in de pauze hoef je niet in de rij voor een drankje, dat hebben we al geregeld! 

Na de betoverende show brengt onze bus ons weer terug naar Kapelle. Een dagje uit zoals het hoort, toch? Mis deze leuke dag niet en schrijf je snel in!

Programma: 

Vertrek Kapelle We vertrekken om 08:00 uur vanaf het ANWB station in Kapelle en reizen per comfortabele bus van De Baar touringcars naar Utrecht waar we ca. 10:00 uur aankomen. We wandelen gezamenlijk naar het café/restaurant. 

Een Warm Welkom in Stijl

Bij aankomst in Utrecht trakteren we op een heerlijke kop koffie of thee, vergezeld met lekkere taart. Want, laten we eerlijk zijn, we verdienen allemaal dat extra beetje verwennerij op een dagje uit!

Ontdek de Historische Binnenstad

De keuze is aan jou – verken Utrecht op eigen houtje of sluit je aan bij onze boeiende rondleiding door de historische binnenstad. Onder leiding van een deskundige gids ontdek je de prachtige grachten, betoverende hofjes, het imposante Domplein en talloze verborgen schatten. Een leuke en afwisselende 1,5 uur durende reis door de geschiedenis van deze charmante stad.

🍽️🛍️ Vrije Tijd 

Na de rondleiding heb je de hele middag voor jezelf. Geniet uitgebreid van een lunch in een gezellig restaurant, verken boeiende musea, en duik in de nieuwste voorjaarsmode tijdens een heerlijke shopsessie. Utrecht’s knusse boetiekjes wachten om ontdekt te worden, dus laat de shopper in je los!

🎭🌟 VIP-bezoek aan “Pretty Woman”

Het absolute hoogtepunt van de dag is ons VIP-bezoek aan de musical “Pretty Woman.” Als speciale gasten worden we vanaf 19.00 uur verwacht met een warm welkom van koffie en thee. Tijdens de pauze wachten er verfrissende drankjes en smakelijke hapjes op je. Lachen, zwijmelen, en volop genieten – deze avond belooft magisch te worden!

Terug naar huis

De bus staat ons na de show weer op te wachten en rond 01.15 verwachten we bij de ANWB in Kapelle aan te komen.

🎉🚀 Schrijf je Nu In!

Waar wacht je nog op? Ga met ons mee naar Utrecht en beleef een dag vol plezier en gezelligheid. Het wordt een absolute topper die je niet wilt missen!

Schrijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje op deze onvergetelijke reis!

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Geef je dan snel op via de aanmeld-knop!

Voor Snelle Beslissers is de prijs op dit moment € 182,- pp !

Wacht niet te lang want straks wordt het reguliere tarief € 192,- pp

Toeslag voor de Wandeling met gids: € 18,50 pp. 

Inclusief: Busreis per comfortabele touringcar, koffie/thee met iets zoets, V.I.P. ticket 1e rang Pretty Woman inclusief koffie/thee en een hapje en drankje in de pauze,  reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice.

Na aanmelden ontvang je van ons een betaalverzoek voor de reis inclusief de eventuele excursie. Na betaling is je deelname definitief.

Na betaling 100% annuleringskosten. Je mag wel iemand anders in jouw plaats laten gaan.. maar laat ons dat wel weten.

Het programma is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Aanmelden Pretty Woman Utrecht

  Social media

  Ga je ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar je op te zien ben? (wij vermelden nooit namen op social media!)

  Excursies

  Belangrijke info

   Zaterdag 02 maart 2024

  Contact gegevens

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only naar Porto

    9 - 11 april 2024

  Ladies Only naar Marrakech

    19-22 maart 2024 Voor deze reis kun je je niet meer aanmelden