Parijs

Bonjour Paris!

Parijs is één van onze lievelingssteden: heerlijk wandelen langs de Seine, een kopje koffie drinken op een terras, leuke boetiekjes bezoeken en onderweg wat cultuur snuiven. Een glaasje wijn in Montmartre, een boottochtje langs de highlights en een heerlijke macaron proeven in Le Marais, Parijs heeft het!

Programma: 

Donderdag 27 oktober We vertrekken om 07:00 uur vanaf het ANWB station in Kapelle en reizen per comfortabele bus van De Baar touringcars naar Parijs waar we ca. 13:00 uur aankomen bij ons hotel in de moderne wijk La Défense. 

We starten de middag gelijk lekker actief met een fietstour. Onze Nederlandse gids neemt ons mee op een prachtige route langst de leukste plekken van de stad. We fietsen natuurlijk naar het icoon van Parijs, de Eiffeltoren. Maar deze metropool heeft nog zoveel meer moois om te bewonderen. Je wilt toch zeker de Arc de Triomphe, Centre Pompidou en de Champs d’Elysees niet missen? Onze gids laat de vele highlights van Parijs zien en leren ons in korte tijd de stad beter kennen. Zo kun je gemakkelijk zelf de stad verder ontdekken. Een metrocard is tijdens je verblijf in Parijs inbegrepen en met de metrohalte naast het hotel kun je snel alle leuke wijken van de stad bereiken. 

Vrijdag 28 oktober Het restaurant van Gabriel, het kantoor van Savoir en het appartement van Emily. Wanneer je de populaire Netflix serie Emily in Paris hebt gevolgd zijn dit de hotspots om te bezoeken in Parijs. Wij geven je alle adresjes in de Emily in Paris Tour. Vergeet ook zeker niet een overheerlijk Pain au Chocolat te proeven bij Boulangerie Moderne! Wil je het bekendste kunstmuseum van Parijs, het Louvre bezoeken maar niet in de lange rij staan? Reserveer dan vooraf een tijdslot, wij helpen je graag!  Zonde toch om tijd te verspillen met wachten? Uiteraard geven we je nog veel meer tips om deze dag in te vullen. Een wandeling door Montmartre, bezoek aan de Sacre Coeur of waar je het beste kunt gaan winkelen: je leest het in onze reisgids of helpen je er ter plaatse mee. Wanneer je Parijs zegt dan denk je aan…..mode! Ga je ’s middags met ons mee naar een echte modeshow? Tijdens een 30 minuten durende show in het warenhuis Galeries La Fayette zal onze de laatste mode worden getoond met mogelijkheid daarna natuurlijk om te shoppen. In de avond kunnen de voetjes even rust krijgen tijdens een ontspannen vaartocht over de Seine. We varen vanaf de bekende Pont Neuf langs vele bezienswaardigheden en juist in de avond is het extra genieten van de vele lichtjes. Bonsoir!

Zaterdag 29 oktober  Laat nog wat ruimte over tijdens het ontbijt want tijdens de wandeltour door Le Marais gaan we proeven van al het heerlijks wat deze wijk te bieden heeft. Onze Nederlandse gids Rachelle neemt ons mee door deze sfeervolle wijk, het lijkt wel een dorp middenin de stad, en ze vertelt ons over de geschiedenis en leuke anekdotes. Onderweg stoppen we regelmatig bij een lokale patisserie om een typische frans gebakje te proeven. Macarons, eclairs of van die prachtige taartjes… mmmm het water loopt ons al in de mond! Er is zoveel te zien en te doen in deze bruisende stad. Tijd te kort! Helaas vertrekken we rond 19:00 uur toch weer met de bus terug richting Nederland waar we ongeveer om 02:00 uur zullen aankomen. 

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Geef je dan snel op via de aanmeld-knop!

De prijs voor deze Ladies Only Parijs reis is € 365,- per persoon 

Inclusief: Busreis per comfortabele touringcar, onbeperkte bagagekilo’s 😉 ,middenklasse hotel met ontbijt, 3 daagse metrokaart, Emily in Paris tour op eigen tempo, reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice. 

Op basis van een gedeelde 2-persoonskamer (1 en 3-persoonskamer op aanvraag)

Exclusief: Bijdrage SGR € 5,- per persoon en 1 x € 2,50 Calamiteitenfonds per reservering. 

Goed om te weten:

De kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en sofa-bed.

Deze reis gaat door zodra 20 dames zich hebben ingeschreven.

Minimum leeftijd: 15 jaar

Optioneel bij te boeken: 

Fietstour langs de highlights met Nederlandse gids € 35,00

Louvre entree met toegangstijd, vanaf € 20,00

Seine cruise in de avond € 17,50

Modeshow € 15,00

Wandeltour met Nederlandse gids en proeverij van gebakjes  Le Marais  € 55

Alle genoemde excursies zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Aanmelden Parijs


  Gegevens van de thuisblijver


  Verzekeringen

  Wil je een reisverzekering afsluiten?
  Wil je een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven


  Social media

  Ga je ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar je op te zien bent? (wij vermelden nooit namen op social media!)


  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding. Je kunt enkel deelnemen aan de meerdaagse Ladies Only Reizen als je een reisverzekering hebt!  Belangrijke info

    27-29 oktober 2022

  Contact gegevens

  Gerelateerde reizen