Sevilla

De hoofdstad van Andalusië en de mooiste stad van Spanje.

In deze temperamentvolle stad vind je een bijzondere mix van Spaanse en Moorse invloeden. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door de smalle steegjes, sfeervolle pleinen, parken en prachtige gebouwen.
Sevilla is ook de stad van de Flamenco, een passievolle dans gecombineerd met zang. We gaan met jullie een show bezoeken in de wijk Tirana die vol zit met Flamenco barretjes. We zullen tijd tekort komen om de vele winkels te bezoeken in de diverse wijken. Elke wijk heeft zijn eigen charme, we zullen je voorzien van tips zodat je een leuke reis kunt plannen!

Programma: 

Vrijdag 05 maart. We vertrekken om 07.45 u. vanaf Eindhoven en vliegen met Transavia naar Sevilla waar we ca. 10.30 uur aankomen. Hier worden we opgewacht door de bus en worden we naar het hotel gebracht waar we onze koffers kwijt kunnen. 

Je kunt vervolgens de stad in om te lunchen en de leuke straatjes en pleinen te ontdekken.

Om 16.00 uur start de fietstour en deze duurt ca 3 uur. De Nederlandse gids vertelt je alles over de bezienswaardigheden onderweg zoals het Koninklijk Paleis, de Giralda Toren, Parque Maria Luisa en Plaza de  España, maar we komen ook op minder bekende plekjes! Ga je met ons mee?

Zaterdag 06 maart Een uitgelezen dag om te winkelen! Het is gezellig druk en de Spanjaarden gaan voor “zien en gezien worden'” de stad in. Geniet van de terrassen en de levendige sfeer.

Om 19.00 uur worden we bij de Flamencoshow verwacht om een uurtje van een vurig schouwspel te genieten. Sevilla biedt de authentieke Flamenco, dus als je het èrgens wilt zien, dan moet het in deze stad! (bij de prijs inbegrepen)

Zondag 07 maart Vanmorgen gaan we 2 uurtjes aan de wandel. We lopen met onze Nederlandse gids door straatjes met een verhaal en brengen aansluitend een bezoek aan het beroemde Alcazar (zonder gids). Schrijf je hiervoor in!

Rond 17.15 uur brengt de bus ons vanaf het hotel naar de luchthaven, waar we om 19.20 uur naar Eindhoven zullen vertrekken en om 22.10 uur aankomen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Neem dan contact met ons op. 

De prijs voor deze Ladies Only Sevilla reis is € 480,- per persoon 

Inclusief: Vluchten met handbagage, gereserveerde stoelnummers, middenklasse hotel met ontbijt, transfers ter plaatse per bus, Flamencoshow, reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice. 

Op basis van een gedeelde 2-persoonskamer (prijs 3-persoonskamer op aanvraag) 

Goed om te weten:

De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden of aparte bedden.

Optioneel bij te boeken, direct op het aanmeldformulier vermelden:

Fietstour 05 maart 16.00 uur, 3 uur:  € 30,-

Wijnproeverij 06 maart, 16.30 uur: € 29,- ( 3 wijnen + kaasplankje)

Wandeltour 07 maart 10.00, 2 uur: € 30,-  incl entree Alcazar (€ 9,50)

Bus vanuit ANWB Kapelle naar Eindhoven v.v. € 45,- (deze prijs geldt bij 16 personen, anders overleggen we een evt prijsverschil met je)

Aanmelden


  Gegevens van de thuisblijver


  Verzekeringen

  Wilt u een reisverzekering afsluiten?
  Wilt u een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven


  Social media

  Gaat u ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar u op te zien ben? (wij vermelden nooit namen op social media!)


  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding. Je kunt enkel deelnemen aan de meerdaagse Ladies Only Reizen als je een reisverzekering hebt!  Belangrijke info

   05 – 07 maart 2021

  Contact gegevens

  Weststraat 5a,
  4421 AC Kapelle

  T. +31 (0)113 344 619
  E. info@ladiesonlyreizen.nl

  Gerelateerde reizen

  Ladies Only naar ’t Gooi

    28 & 29 november 2020
  Deze reis gaat helaas niet door ivm de corona-maatregelen!