Sevilla

De hoofdstad van Andalusië en de mooiste stad van Spanje.

In deze temperamentvolle stad vind je een bijzondere mix van Spaanse en Moorse invloeden. Ga met ons mee op ontdekkingstocht door de smalle steegjes, sfeervolle pleinen, parken en prachtige gebouwen.
Sevilla is ook de stad van de Flamenco, een passievolle dans gecombineerd met zang. We gaan met jullie een show bezoeken in de wijk Tirana die vol zit met Flamenco barretjes. We zullen tijd tekort komen om de vele winkels te bezoeken in de diverse wijken. Elke wijk heeft zijn eigen charme, we zullen je voorzien van tips zodat je een leuke reis kunt plannen!

Programma: 

Vrijdag 05 november. We vertrekken om 09.00 u. vanaf Amsterdam Schiphol en vliegen met Transavia naar Sevilla waar we ca. 11.55 uur aankomen. Hier worden we opgewacht door de bus en worden we naar het hotel gebracht waar we onze koffers kwijt kunnen. 

Je kunt vervolgens de stad in om te lunchen en de leuke straatjes en pleinen te ontdekken.

Om 16.00 uur start de fietstour en deze duurt ca 3 uur. Onze enthousiaste Nederlandse gids Dolores vertelt je alles over de bezienswaardigheden onderweg zoals het Koninklijk Paleis, de Giralda Toren, Parque Maria Luisa en Plaza de  España, maar we komen ook op minder bekende plekjes! Ga je met ons mee?

Zaterdag 06 november Een uitgelezen dag om te winkelen! Het is gezellig druk en de Spanjaarden gaan voor “zien en gezien worden'” de stad in. Geniet van de terrassen en de levendige sfeer.

Wil je meer weten en proeven van de heerlijk Spaanse wijnen? Geef je dan op voor de wijnproeverij aan het einde van de middag. Uiteraard kun je dan gelijk wat van die heerlijke tapas uitproberen (niet inbegrepen). We lopen daarna gezamenlijk naar de Flamencoshow.

Om 19.00 uur worden we bij de Flamencoshow verwacht om een uurtje van een vurig schouwspel te genieten. Sevilla biedt de authentieke Flamenco, dus als je het èrgens wilt zien, dan moet het in deze stad! (bij de prijs inbegrepen)

Na de show is het tijd om heerlijk te gaan eten in één van de vele sfeervolle restaurantjes van Sevilla. We zullen je vooraf een aantal tips geven.

Zondag 07 november Vanmorgen gaan we 2 uurtjes aan de wandel. We lopen met onze Nederlandse gids door straatjes met een verhaal en brengen aansluitend een bezoek aan het beroemde Alcazar (zonder gids). Schrijf je hiervoor in!

Rond 18.00 uur brengt de bus ons vanaf het hotel naar de luchthaven, waar we om 20.50 uur naar Amsterdam zullen vertrekken en om 23.50 uur aankomen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je aan met de knop Aanmelden

De prijs voor deze Ladies Only Sevilla reis is € 580,- per persoon

(als er geen directe beschikbaarheid is uit onze voorraad, kan er een toeslag gelden)

Inclusief: Vluchten met handbagage, gereserveerde stoelnummers, middenklasse hotel met ontbijt, transfers ter plaatse per bus, Flamencoshow, reisbegeleiding en diverse leuke tips van Sandra en Alice. 

Op basis van een gedeelde 2-persoonskamer (prijs 3-persoonskamer op aanvraag) 

Goed om te weten:

De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden of aparte bedden.

Optioneel bij te boeken, direct op het aanmeldformulier vermelden:

Fietstour 05 november 16.00 uur, 3 uur:  € 30,-

Wijnproeverij 06 november, 16.30 uur: € 29,- ( 3 wijnen + kaasplankje)

Wandeltour 07 november 10.00, 2 uur: € 35,-  incl entree Alcazar (€ 9,50)

Bus vanuit ANWB Kapelle naar Schiphol v.v.: Prijs volgt z.s.m. en is afhankelijk van het totaal aantal deelnemers.

Aanmelden

  Gegevens van de thuisblijver

  Verzekeringen

  Wil je een reisverzekering afsluiten?
  Wil je een annuleringsverzekering afsluiten?

  Indien je een verzekering via ons wilt afsluiten zullen we eerst de premieberekening aan je doorgeven

  Social media

  Ga je ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waarop je te zien bent? (wij vermelden nooit namen op social media!)

  Excursies

  De reis- en annuleringsvoorwaarden van deze reis zijn te vinden op de boekingsbevestiging die je ontvangt na aanmelding. Je kunt enkel deelnemen aan de meerdaagse Ladies Only Reizen als je een reisverzekering hebt!

  Belangrijke info

   05 – 07 november 2021

  Contact gegevens

  Gerelateerde reizen

  Nieuwe reis 16 – 19 oktober ’24

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!