Dansvakantie Spanje

Wil jij ook eens even weg van alles? Helemaal herbronnen, je lichamelijke en geestelijke balans vinden in een stimulerende omgeving? Dan is deze dansvakantie aan de Costa Brava iets voor jou. Onze collega Travel Experte en dansinstructrice Nathalie De Cock neemt je mee op een onvergetelijke groepsreis met een mix van dans, avontuur, strand en ontspanning.

We verblijven als enige gasten in het exclusieve luxeresort Mas Torroella met haar prachtige bloementuinen in een panoramisch kader. Dit authentieke Catalaanse herenhuis bevindt zich vlakbij de pittoreske badplaatsen Aigua Blava, Llafranc en Tamariu. Een week lang biedt deze fantastische danslocatie ons de gelegenheid om in harmonie met de natuur, rust en comfort te genieten van een geweldig verblijf. We worden ook culinair verwend met een uitgebreid continentaal ontbijt en zowel ’s middags als ’s avonds een 3-gangenmenu. Er is telkens keuze tussen vlees- en visgerechten en vegetarische alternatieven, met aandacht voor allergieën en specifieke voorkeuren.

Tijdens deze dansweek zullen we 19 uren dansen, verspreid over verschillende workshops, begeleid door Nathalie De Cock. We omarmen onze vrouwelijke sensualiteit en laten ons meevoeren door de opzwepende Latijnse ritmes van de salsa, merengue, mambo, kizomba en veel meer. We vinden nog meer kracht en zelfvertrouwen in andere dansstijlen zoals o.a. jazz, hiphop, funk en pop. Alle danslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De laatste twee dagen van de reis brengen we door in Barcelona. We verkennen de stad tijdens een fietstocht en relaxen op het strand bij een heerlijk zeebriesje. We sluiten de reis culinair af met echte Catalaanse tapas. Afscheid nemen doen we dan in stijl wanneer we onze aangeleerde moves bovenhalen in het bruisende nachtleven van de stad.

Wil jij deel uitmaken van deze unieke reis? Of wil je meer informatie over de prijs en het programma? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden


Gegevens van de thuisblijverSocial media

Gaat u ermee akkoord dat er foto's op Facebook/Instagram en op de website gebruikt kunnen worden waar u op te zien ben? (wij vermelden nooit namen op social media!)Belangrijke info

 26 april – 04 mei

Contact gegevens

Weststraat 5a,
4421 AC Kapelle

T. +31 (0)113 344 619
E. info@ladiesonlyreizen.nl

Gerelateerde reizen

Ladies Only naar Stockholm

  24-25 mei 2019

Ladies Only naar Marrakech = vol

  2 - 5 oktober 2019

Ladies Only naar zonnig Málaga

  28-30 maart 2019
Vol