Met wie ga jij op reis?

Misschien ben je van plan je in te schrijven voor 1 van onze reizen en ga je op reis met je vriendin, moeder, dochter of zus. Óf alleen, want op sommige reizen kan dat natuurlijk ook.

Maar wat zeker is, is dat je met ons, Alice en Sandra, op reis gaat, de 2 bedenkers van het Ladies Only Reizen concept. In 2008 zijn we ons eigen reisbureau gestart na daarvoor al jaren in de reiswereld gewerkt te hebben. Na een paar jaar kwam het idee om ook groepsreizen te organiseren, maar dan wel voor alleen de dames. Niet dat we (onze) mannen niet leuk vinden maar omdat we uit ervaring goed weten wat de meeste vrouwen graag doen op reis: Lekker rondstruinen, een winkel induiken, wat cultuur meepakken en een terrasje in de zon opzoeken. En wij zorgen ervoor dat dat allemaal kan op de mooiste locaties met de beste gidsen en leukste tips. Het idee is eigenlijk: “Alice en Sandra gaan op reis, wie gaat er mee?” Op die manier hoef jij je niet al weken vooraf te verdiepen in welke winkelstraat je niet mag missen, welke fietstour je het meest laat zien of op welke locatie je wilt logeren. Dat hebben wij namelijk al voor je uitgezocht!

Meestal is de plaats waar we heen reizen voor ons niet onbekend. 1 van ons is er eerder geweest en anders gaan we op voor-onderzoek. Op die manier kunnen we jullie beter wegwijs maken en uit ervaring vertellen waar je wel (en niet) moet zijn.

Het “gewone”reisbureau hebben we inmiddels niet meer en allebei hebben we andere werkzaamheden, maar het organiseren van Ladies Only Reizen is een blijvertje!

Dus….met wie ga jij mee?

Lees ook deze blogs:

Ontdek-Marrakech

Zie we je snel?

Contact gegevens

Ontdek ons reisaanbod

Ladies Only naar Palermo, Sicilië

  16 - 19 oktober 2024 deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden!

Ladies Only Marrakech

  19-22 maart 2025 Deze reis is vol, je kunt niet meer aanmelden